Barem Biologie BAC 2019 – subiecte și notă în funcție de punctaj

0
80

Barem Biologie BAC 2019 – A1.ro va publica baremul de corectare al subiectelor primite de elevi la Biologie, din cadrul ultimei probe de Bacalaureat, cea la alegerea profilului și specializării (Ed). 

În funcție de baremul de corectare, elevii de la Real, care au ales Anatomie- Biiologie la Bacalaureat 2019, își pot calcula anticipat notele, aflând punctajul fiecărui subiect în parte.

A1.ro va afișa baremul de corectare la Biologie, când va fi disponibil pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro.

Citește și:

Subiecte Biologie BAC 2019 Edu.ro: Subiecte și bareme! Ce pică la profil Real

 Bacalaureat 2019: proba la alegerea profilului începe azi! Subiecte și ce trebuie să știi​

Proba la alegere a profilului și specializării este ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat. Cei care nu iau note de trecere în această sesiune se pot înscrie pentru sesiunea din Toamnă.

În sesiunea de BAC – vară, peste 136.000 de candidaţi, 116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare, s-au înscris pentru a susţine probele de examen.

CITESTE SI:  Incredibil! Cum arata acum sotia lui Michael Jackson si care e poveste

Elevii au susținut joi, 4 iulie, examenul la 11 materii: Geografie,  Fizică,  Chimie, Biologie, Anatomie, Informatică, Economie, Logică, Sociologie, Filosofie, Psihologie

Primele rezultate se vor afișa pe 8 iule, ziua în care se vor depune și contestațiile, între orele 14:00 și 20.00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 13 iulie 2019. Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here