Bia și Bogdan Mocanu s-au întâlnit în afara

0
32
Bia și Bogdan Mocanu s-au întâlnit în afara


Bia și Bogdan Mocanu păreau pe punctul de a face un cuplu. Lucrurile nu au mers, însă, așa cum se așteptau fanii celor doi concurenți de la Puterea Dragostei.

„Nu am avut ceva ai mult cu Bogdan. Înainte să plece ne-am întâlnit și am fost la un restaurant, dar nu s-a întâmplat nimic. Am vorbit desper plecarea lui, că nu și-a dorit cu adevărat să plece, că pleacă cu inima îndoită. Mi-a spus că are niște chestii cu Ana și cu Roxana pe care trebuie să le lămurească și să nu fac cuplu în casă”, a povestit Bia, concurenta care l-a plăcut pe Bogdan Mocanu.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mărturisiri despre copilăria lui: „Tata muncea pe cinci lei pe zi și eu nu apreciam”

Citeste si: Monica Tatoiu nu trece neobservată la plajă! Cât de bine arată în costum de baie, la vârsta de 63 de ani

Citeste si: WOW!  Cu ce rochiță scurtă a făcut Lavinia Pârva senzație în parc! Vedeta a născut de puțin timp și a ieșit să își plimbe copilul în parc la doar o lună și jumătate VIDEO EXCLUSIV

CITESTE SI:  Jador vine cu dovezi pentru a demonstra falsitatea Roxanei

„Ne-am întâlnit după ce el a fost eliminat, dar nu mi se părea nimic greșit, pentru că el nu era concurent. Ne-am luat la revedere. Mi-a zis de Ana, mi-a zis de Roxana, mi-a zis că el mai are lucruri de lămurit. A spus că nu vrea să plece și să nu fac cuplu aici în casă, să am grijă de mine”, a povestit Bia, atunci când Andreea Mantea a cerut mai multe detalii.

„I-am zis că nu are pe nimeni potrivit pe caracterul ei și să nu facă un cuplu dacă nu simte acest lucru. Nu am rugat-o să mă aștepte”, a explicat Bogdan Mocanu.

„Era distant față de mine și nu mă așteptam la asta”, a completat Bia.

 

 

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here