Celebrul interpret Aurel Tămaş, acuzat de înşelăciune şi ameninţare cu moartea!

0
25

Înşelăciune! De asta îl acuză un bărbat pe celebrul interpret Aurel Tămaş. Bărbatul susţine că a lucrat pentru artist, dar acesta nu i-ar mai fi dat banii cuveniţi pe ultimele trei luni de muncă.

Mai mult, tânărul spune că ar fi fost ameninţat cu moartea de Aurel Tămaş, atunci când i-ar fi cerut banii pentru munca prestată.

Florin spune că în toamna anului trecut a început să lucreze pentru Aurel Tămaş. Iniţial aceştia s-au înţeles că pentru suma de 900 de lei lunar, Florin se va ocupa de terenurile de tenis ale interpretului. După câteva luni Aurel Tămaş l-ar fi pus pe Florin să aibă grijă de întreaga curte, de căţel, etc. Problemele au început acum trei luni când Florin nu a primit banii pe luna precedentă. Atunci, Florin susţine că a fost ameninţat de interpret.

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

CITESTE SI:  VIDEO Connect-R face show total

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here