Cum s-a dat de gol Adriana Titieni că Papadopol i-a fost mai iubit! –

0
148
Cum s-a dat de gol Adriana Titieni că Papadopol i-a fost mai iubit! -


Adriana Titieni a povestit, într-un interviu din 2007 despre o fostă mare iubire, iar profilul băiatului din poveste se potrivește perfect cu cel al lui Alexandru Papadopol.

Întrebată de jurnalista Alice Năstase Buciuta dacă a cunoscut vreodată o decepție în dragoste, ținând cont că și-a cunsocut soțul la 22 de ani, Adriana Titieni a răspuns afirmativ.

Adriana Titieni: ”Atunci nu era vedetă”

”Evident. Am avut o relație de 3 ani, pe care o consider eșuată, dar eram amândoi copii, amândoi am făcut greșelile inerente vârstei, lipsa de răbdare, de înțelegere și, până la urmă, a fost incompatibilitate. Acum, privind în urmă, îl cunosc, e cunoscut, mă uit la el și-mi dau seama că era totală incompatibilitate. Dacă stau să-mi pun problema, între noi doi, între mine și cealaltă parte din relație, nu avea cum să meargă, suntem doi oameni total incompatibli, dar era nebunia tinereții, a adolescenței”, a declarat Adriana Titieni pentru Marea Dragoste / Tango.

În continuare, jurnalista a întrebat-o dacă persoana despre care a vorbit este tot o vedetă. ”Da, dar atunci nu era vedetă, noi pur și simplu ne-am cunoscut în orașul nostru natal”, a mai spus Adriana.

CITESTE SI:  Bea apa calda cu lamaie, pe stomacul gol, si vei fi mai...! Mitul a -

Au fost colegi și în facultate

Vedetă și din orașul natal al Adrianei Titieni este chiar Alexandru Papadopol. Cei doi sunt născuți în Râmnicu Vâlcea la distanță de un an: ea – în 1976, el – în 1975. Ei au fost și colegi de facultate însă în ani diferiți: Adriana a absolvit cursurile UNATC în 2001 iar Papadopol, un an mai târziu. În anul I de facultate, Adriana l-a cunoscut pe Adrian Titieni care i-a fost profesor iar un an mai târziu s-a căsătorit cu acesta și a rămas însărcinată.

Citeste si: Alexandru Papadopol i-a furat nevasta mentorului său! Ar fi avut o relație cu Adriana Titieni, înainte ca ea să se despartă de soț

Citeste si: Soțul iubitei lui Alexandru Papadopol mai are un divorț la activ! Actorul Adrian Titieni mai are o fiică dintr-o căsătorie anterioară

Citeste si: Primele declarații făcute de Ioana Ginghină, după ce Alexandru Papadopol a fost surprins sărutând o altă femeie

CITESTE SI:  Săptămâna de lucru de patru zile, un câștig atât pentru angajați, cât și pentru angajatori

Alexandru Papadopol s-a căsătorit cu Ioana Ginghină în 2006, la doar câteva luni după ce au devenit oficial un cuplu. Ei erau însă prieteni de mai bine de 3 ani.

În urmă cu câteva zile, Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au fost surprinți de paparazzi sărutându-se în mijlocul străzii. Se pare că amândoi au divorțat pentru a fi împreună.

 

 

 

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here