Dany Vicol, mort în accidentul produs de Iorgulescu, înmormântat –

0
103
Dany Vicol inmormantare


Părinții și soția lui Dany Vicol nu-și revin din șoc. La priveghi, soția lui Dany Vicol a leșinat. Astăzi, tânărul omorât de Mario Iorgulescu este condus pe ultimul drum, înmormântarea lui Dany Vicol are loc la Rudeni, acolo unde locuiesc părinții lui.

Părinții lui Dany Vicol trăiesc o dramă greu de descris. Își duc la groapă al doilea copil. Dany Vicol este înmormântat lângă sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani, din cauza unei boli necruțătoare.

Înmormântarea lui Dany Vicol este una cutremurătoare, la care participă sute de persoane, iar cortegiul funerar este însoțit de lăutari. De altfel, și la priveghi, un tânăr a cântat la căpătâiul sicriului lui Dany Vicol.

Citeste si: Situația lui Mario, mai gravă decât au anunțat medicii? Ce se întâmplă în acest moment cu fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal! EXCLUSIV

Citeste si: Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

CITESTE SI:  Greseala nemarginit acasă la Bianca Drăgușanu! A ajungere poliția!

Citeste si: Bolidul Aston Martin făcut praf de Mario Iorgulescu nu era asigurat! Detalii despre accidentul cumplit! Mario nu e la prima ispravă de genul acesta

Tânărul de 24 de ani, mort în accidentul produs sâmbătă noapte pe șos Chitila de Mario Iorgulescu avea doi copii. Martorii spun că Mariu, fiul șefului LPF, avea viteză mare când a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina condusă de Dany Vicol. Tânărul a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital.

Dany Vicol inmormantare

Dany Vicol, înmormântat azi! Rezultatele de la INML arată că Mario Iorgulescu era băut si drogat

Rezultatele medico-legale venite în această dimineață arată că Mario Iorgulescu era băut și consumase droguri în momentul în care a produs accidentul în care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare – ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului. 

CITESTE SI:  26 de răniţi şi peste 40 de case avariate

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here