Deea, prima reactie dupa ce a fost eliminata din casa „Puterea

0
28

Deea a fost una dintre cele mai echilibrate concurente de la „Puterea dragostei”.

Cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Deea a starnit un val de controverse din cauza varstei mai inaintate pe care o are (31 de ani), in comparatie cu restul concurentelor.
Treptat, atat fetele cat si baietii au inceput s-o cunoasca indeaproape convingandu-se de calitatile acesteia si au inceput s-o aprecieze foarte mult. Insa cu toate acestea, Deea nu a reusit sa ajunga la inima niciunui baiat pe durata sederii sale in „casa iubirii”. Desi a incercat sa il cucereasca pe Bogdan Mocanu, apeland la farmcul ei feminin de exceptie, Deea nu a reusit sa isi intalneasca marea iubire.
In Gala de seara trecuta, Deea a fost votata, de catre majoritatea colegilor sai, desi nu se astepta si, in cele din urma a fost eliminata din casa „Puterea dragostei”.
Daca la prima ei plecare din casa „Puterea dragostei”, Deea ramasese cu un gust amar fata de unii dintre concurenti, care pusesera la cale anumite strategii impotriva ei, de aceasta data, a acceptat cu mandrie decizia colegilor ei si a publicului.
La scurt timp dupa eliminare, Deea a ajuns in Romania, unde a fost intampinata la aeroport de multe persoane dragi, care i-au dus dorul si au sustinut-o.

CITESTE SI:  Dezvăluiri de la bordul avionului - Papa Francisc, profund impresionat după vizita în Transilvania: 'Nu am văzut niciodată aşa ceva' - Stiri pe surse

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: KanalD.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here