Edith Gonzalez a murit! Ultima fotografie cu îndrăgita actriță în viață!

0
26

Edith Gonzalez, actrița îndrăgită de români pentru rolul lui ”Salome”, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. 

Actrița de telenovele a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Deși a trecut prin momente dificile, actrița era activă pe rețelele de socializare și nu lăsa să se vadă drama pe care o trăiește.

În urmă cu doar șase zile, ea a făcut publică o fotografie în care apărea extrem de zâmbitoare. 

”Crezi întotdeauna că ești frumoasă, inteligentă și ună. Schimbarea începe din inima ta.”, scria actrița în dreptul unei imagini. 

Anunțul cumplit a fost făcut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter. 

”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter. 

CITESTE SI:  Au categoric să-i demoleze cladire construită cu banii câștigați la „Dansez pentru a sustine”!

În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie.

Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era măritată, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin. Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here