Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar

0
44
Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar


Nu mai e un secret că fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. Luana, fata fostului antrenor de la Dinamo, a înfiinţat în 2013 firma Lor Media Sport SRL, prin care îşi desfăşoară activitatea în domeniul vânzării şi cumpărării de fotbalişti. Firma a început să funcţioneze de-abia din 2016, când s-a înregistrat un profit net de 15.032 de lei.

Citeste si: Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuţ „Jaguarul”, mesaj INCREDIBIL pentru toate femeile! Merita să-l citeşti!

 

Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. A făcut profit de 120.000 de euro

Apoi, afacerea a mers tot mai bine. Lor Media Sport SRL a bifat un profit de 205.872 de lei în 2017, pentru ca în 2018 să se înregistreze recordul, profit de 310.880 de lei. În total, firma Luanei Rednic a produs 531.784 de lei, adică aproximativ 120.000 de euro. Recent, Luana a respins acuzaţiile formulate de managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, potrivit cărora ea ar fi încasat sute de mii de euro cât timp tatăl ei a fost tehnicianul „alb-roşilor”.

CITESTE SI:  VIDEO Variante sănătoase de mic dejun

Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar: „E posibil să-i dezamăgesc pe unii”

E clar că fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. Luana a prezentat o hârtie cu tranzacţiile pe care firma sa le-a făcut cu Dinamo în 2019.  „Acestea sunt <sutele de mii de euro> despre care cineva declara cu atâta convingere că ar fi intrat în contul firmei mele. E posibil să-i dezamăgesc pe unii, dar încasările pentru toată perioada de 7 luni însumează 5.835 de euro net.”, a postat Luana Rednic.

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here