Florin Salam, probleme cu interlopul Mircea Nebunu

0
272
Florin Salam, probleme cu interlopul Mircea Nebunu


Cu toate acestea, ultimele isprăvi ale lui Florin Salam l-au făcut pe liderul grupării Sportivilor, mircea Nebunu, să ”își ia mâna de pe manelist”, reproșându-i, public, comportamentul pe care l-a avut.

Citeste si: Florin Salam, primul mesaj după ce s-a aflat că a ajuns la spital! ”Stați liniștiți, fanii mei…”

Citeste si: O altă nuntă în familia lui Florin Salam? ”Se comportă cu ea ca un soț”

Citeste si: Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Ce se întâmplă cu manelistul

Mai exact, problemele lui Florin Salam au apărut în momentul în care, de curând, a ”uitat” să meargă la un eveniment care ave aloc în Teleorman, motiv pentru care a și fost amenințat cu moartea de un cunoscut interlop de acolo. ”Să moară copiii mei, Salam, termen de cinci ani de zile, dacă te-am prins în Roșiori… Oriunde, am auzit că cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă nu îți voi pune furtun pe gât… Voi lua 10 ani pentru tine, Salame, nu mă voi lăsa”, este o parte a mesajului înfiorător pe care interlopul Baryca de la Roșiori, pe numele lui real Emil Iosif, i l-a transmis, pe contul său de socializare lui Florin Salam, la care manelistul a replicat la fel de dur. ”Îți dau 2 zile să-ți ceri scuze de la familia mea. Te dai șmecher pe hârtie și aia o cumperi pe datorie! Te-ai găsit cui să înjuri tu copiii. Intri pe live și îți ceri scuze… Am dreptul de a selecta clienții! Nu ma face să intru eu pe live că o sa stai închis în casă ca și cățeii mei din curte. O dai cu mine în șmechereală. Totul până la copiii mei!”, a fost replica lui Florin Salam la adresa interlopului din Roșiorii de Vede.

CITESTE SI:  PRO TV - (P) Cum alegi cel mai bun set de mese și scaune pentru bucătăria ta

Doar că replicile schimbate de cei doi l-au iritat pe Mircea Nebunu, protectorul de până acum a lui Florin Salam, cu atât mai mult cu cât, din cauza manelistului, a fost asaltat cu telefoane. ”Fraților, eu nu mai pot! Salame, dacă nu cânți, dacă nu ești în stare să mai cânți, dacă nu te simți bine, spune-le oamenilor. Dă-le banii înapoi, nu mă face să răspun eu pentru tine. Fă un live pe facebook și spune-le cum faci, nu îi mai duce cu vorba. Eu nu mai pot așa, ce să mai zic? Eu nu pot să îl trimit la cântări, oameni buni, eu nu sunt managerul lui. Salame, fă ceva”, a fost mesajul dat de Mircea Nebunu, extrem de supărat pe comportamentul lui Florin Salam.

Florin Salam era protejat de Cămătari și Sportivi

 De-a lungul timpului, atentatele la adresa lui Florin Salam au fost suficient de multe, dar, de fiecare dată, manelistul a scăpat doar cu o sperietură groaznică și, cel mult, o lovitură încasată de la vreun petrecăreț mai nervos. Cu toate acestea, de fiecare dată, Florin Salam a beneficiat de protecția clanurilor interlope ale Bucureștiului, fie clanul Cămătorilor, fie cel al Sportivilor, condus de Mircea Nebunu, artistul fiind cântărețul preferat al acestora.

CITESTE SI:  O fetiță de 21 de luni a murit după ce a fost lăsată de mamă în mașină

 

Galerie foto 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here