Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, anunț de ultimă oră! „Este o stare de disperare. Inima lui…”

0
61

Fosta soție a artistului Mihai Constantinescu, Mihaela Constantinescu, a făcut o nouă declarație cu privire la starea de sănătate a acestuia, precizând că ea simte „disperare” și că se întâlnește zilnic cu Simona Secrier. 

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a spus Mihaela Cosntantinescu, pentru Click!. 

Mihai Constantinescu a fost găsit inconştient, în casă, luni seară. Soţia lui a chemat ambulanţa. Artistul ar fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute, iar medicii au reuşit să îl resusciteze. 

În cursul nopţii, starea artistului s-a agravat şi a suferit un al doilea stop cardio-respirator şi hemoragie cerebrală.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate şi în urmă cu două luni, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

CITESTE SI:  Elena Udrea a plecat din Costa Rica. A fost fotografiată într-un aeroport din Europa

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here