Horoscop 24 august 2019. Peștii trebuie să evite cu orice preț –

0
80
Horoscop 24 august 2019. Peștii trebuie să evite cu orice preț -


Horoscop 24 august 2019. Berbecii sunt foarte sensibili în această perioadă la poveștile celor din jur și empatizează cu toți apropiații. Taurii au parte de succese pe plan profesional.

Racii se simt neputincioși și au nevoie de spirjinul celor apropiați, în timp ce Gemenii au o evoluție grozavă, îndreptându-se spre rezultate excelente în toate domeniile.

Horoscop 24 august 2019 – Berbec

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experienţa ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost ca ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe tine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţa ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeşte-le de tine.

CITESTE SI:  Mary de la "Puterea dragostei", aparție ȘOC cu iubitul! Iată cu

Horoscop 24 august 2019 – Taur

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lăuda public, dar dacă doar unul din voi este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună. Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici…

Horoscop 24 august 2019 – Gemeni

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie

CITESTE SI:  Cum i s-au părut Papei românii și România

Horoscop 24 august 2019 – Rac

Îţi place să laşi copilul din tine să se manifeste liber, mai ales când în preajma ta se află o persoană care îţi inspiră autoritate, protecţie şi putere. Te comporţi ca şi cum ai fi neputincios, începător în unele privinţe şi priveşti la cel cu mai multă experienţă decât tine ca la eroul tău! Îi recunoşti valoarea, superioritatea şi stai cu urechile pâlnie la tot ce are de transmis, pentru că ai multe de învăţat de la o astfel de persoană. Eşti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins că te vei folosi cândva de tot ce afli.

Horoscop 24 august 2019 – Leu

E o plăcere să primeşti atâtea încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie să fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru că vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru că e posibil să mai atragi şi pe alţii în realizarea lor sau primeşti îndrumări cât se poate de bune!

CITESTE SI:  Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Concurs de talente și coliva la cornet

citeste continuarea pe huff.ro

Citeste si: Cutremur pentru un milion de pensionari! Ministrul Muncii trage semnalul de alarmă

Citeste si: Lista oficiala a străzilor din București de pe care se vor ridica mașinile parcate neregulamentar, incepand din 26 august

Citeste si: ANM, prognoză specială pentru București. ”Va fi depășit pragul critic…”

 

https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v4.0&appId=355622628725717&autoLogAppEvents=1Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here