Horoscop 8 iulie 2019! Veste fabuloasa pentru o zodie

0
17

Horoscop 8 iulie 2019! Profesorul Radu Ştefănescu, previziuni pentru luni: Este ziua ta norocoasă atât pe plan profesional cât şi sentimental.

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, exclusiv pe capital.ro conform horoscopului prezentat de Radu Ştefănescu. Pentru anumiţi nativi este cea mai norocoasă zi.

Horoscop 8 iulie 2019 BERBEC

Trebuie să te laşi în voia intuiţiei. Nu mai complica lucrurile inutil şi păgubos, situaţia este cum ai văzut-o de prima dată, prima impresie contează. Restul este convenţie şi ipocrizie… În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Soarele, în mod convenţional, este favorabil zodiei tale şi acest lucru se poate ilustra astăzi printr-o creştere a energiei, a capacităţii de activitate, dar şi printr-o nelinişte şi foială permanentă. Parcă, astăzi, mai ales pe seară, nu-ţi găseşti locul. Zâmbeşte şi o să fie bine!

Horoscop 8 iulie 2019 TAUR

Astăzi nu eşti dispus să se facă glume pe seama ta, de fapt nu eşti dispus niciodată. Încearcă să răspunzi cu aceiaşi monedă, fără să te superi şi să faci scandal. Cine se supără, i se taie nasul!
Trebuie să te comporţi, la serviciu, acasă, mai subtil, mai diplomat. Dacă poţi, trebuie să descurajezi pe potenţialii ostili. Nu refuza nimic, dar nici nu face „mişcari” – păstrează zâmbetul pe buze, stelele tale protectoare te pot proteja in continuare!

CITESTE SI:  Horoscop 15 iunie 2019. O zodie mai are doar un pas pana la despartire

Horoscop 8 iulie 2019 GEMENI

Este ziua ta norocoasă atât pe plan profesional cât şi sentimental. Dar, atenţie ce-ţi doreşti, deseori norocul nu este eficient sau productiv, mai ales că Mercur este retrograd în Leu. Eşti prea exagerat în apărarea ideilor proprii! Emoţiile tale sunt pastelate iar pozitia relativă dintre Venus şi alte planete arată, mai ales în a doua parte a intervalului, un interes crescut pentru relaţii romantice. In prima parte a zilei, dimineaţa, ai o mică complicaţie de ordin financiar: o factură sau ceva de plătit, poate o contravenție de circulație cu care nu eşti de acord, sau altceva de genul acesta. Fii atent!

Horoscop 8 iulie 2019 RAC

Reuşeşti astăzi să atragi şi să convingi prin afirmarea dorinţei de armonie care te caracterizează. Fără limitări şi constrângeri te poţi manifesta şi acţiona spre folosul tău personal. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare. Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un bun prilej să recapeţi iniţiativa, mai ales în familie. Este, de asemenea o perioadă propice pentru relansarea unor proiecte mai vechi, dar nu pentru începerea unor noi acţiuni, întreprinderi.

CITESTE SI:  Sentință definitivă în cazul protestatarului surdo-mut amendat pentru „scandarea de lozinci” anti-PSD

Horoscop 8 iulie 2019 LEU

Toată lumea ştie că eşti generos. Cu Mercur retrograd și Marte în zodie, dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te împrumuta, nu da bani cu împrumut, evită băncile şi pariurile! Nu lăsa nici o neclaritate în perioada zilei de astăzi, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Fă-ţi stereotipuri de exprimare! Nu te repezi, din nou, să faci promisiuni. Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză!

Citeste si: Concurentii de la „Puterea dragostei”, ipostaze incendiare! Iata cum au fost surprinsi intr-o scurta escapada la malul marii, in Turcia!

Citeste si: Adrian, fostul concurent de la „Puterea dragostei” s-a casatorit in secret cu Larisa? Iata ce anume a aparut pe contul lui de socializare!

CITESTE SI:  O prahoveancă a crezut că și-a salvat mătușa de la viol. Ce au descoperit polițiștii

Citeste si: Alihan din serialul „Pretul fericirii”, aniversare cu peripetii, pe platourile de filmare! Iata ce tort inedit a primit in dar carismaticul Onur Tuna si ce mesaj de suflet a transmis tuturor fanilor lui din mediul virtual!

citeste continuarea pe capital.ro

 

Sursa: KanalD.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here