Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august – 1 septembrie

0
114
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august - 1 septembrie


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august – 1 septembrie. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Berbec

Aliniere de planete la Soarele din Fecioară, cu Marte și Venus. Nu alinierea aceea de care vorbesc toți și spun că s-au aliniat planetele, ci una adevărată, reală. Păcat că această aliniere face opoziție cu Lilith și Neptun Retrograd din zodia în oglindă: Pești. Aspect ciudat, de aceea trebuie raportat la astrograma voastră natală(sănătate, job) și a celor din familie, care pot fi afectate.

Taur

Opoziția lui Uranus Retrograd cu Norocul Divin din Scorpion este aspectul central al acestei săptămâni cu voi. Adaug și aspectele menționate la Berbec (de le-am enumarat mai înainte) și mai adaug aspectele karmice de pe Axa Rac-Capricorn. Ele vă pot lua la întrebări legat de compatibilitate și incompatibilitate pe relația sentimentală,relația cu cei mici, alegerea corectă a relațiilor de muncă/afaceri.

Citeste si: Nelson Mondialul, dezvaluiri incredibile despre asa-zisa relatie dintre el si Andreea! „M-am topit dupa ea, mi-a fost draga!” Iata ce reactie exploziva a avut Andreea!

CITESTE SI:  A folosit sabia! Un bărbat din Giurgiu și-a atacat cu bestialitate vecinul (FOTO)

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v4.0&appId=355622628725717&autoLogAppEvents=1Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here