iUmor, Finala sezon 6. Adi Bobo, număr de stand-up comedy

0
50

„E o mare presiune pe el, pentru că are o șansă uriașă!”, e mărturisirea lui Mihai Bendeac înainte ca Adi Bobo să intre pe scenă în finala sezonului 6 iUmor. 

A trecut prin problemele României, prin trendul bărbaților cu sprâncenele tatuate „mai ceva ca filtrele de pe Instagram”, ca mai apoi să smulgă hohote de râs cu o poată care l-a făcut pe Cheloo să aplaude. Despre ce era poanta? Despre cum au apărut vegetarienii.

 

Numărul e spumos, s-a râs pe săturate, iar voturile juriului îi pot continua drumul lui Adi Bobo spre premiul cel mare de 20.000 de euro. Primește trei Thumbs Up și merge la votul publicului.

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

CITESTE SI:  ​VIDEO Vaticanul contestă noua teorie conform căreia genul ar putea fi o chestiune de alegere - International

CONECTEAZA-TE CU iUMOR

Subscribe pe 👉 Youtube

Like pe 👉 Facebook

Follow pe 👉 Instagram

​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 https://s.a1.ro/1DwrQvw. Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV.

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY

Android / iOS / Smart TV – Afla daca televizorul tau e compatibil

Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here