Michael Schumacher nu este cu noi

0
21

Documentarul despre viața si cariera lui Michael Schumcher scoate la iveală noi detalii despre starea campionului mondial. Bernie Ecclestone, fostul patron de Formula 1 și un apropiat al lui Schumi, a făcut câteva declarații care au lăsat multe semne de întrebare. „Michael Schumacher nu este cu noi”, a mărturisit acesta.

Speculațiile nu au întârziat să apară, unii spunând că Michael mai trăiește doar prin aparate și că nu se va recupera niciodată. Potrivit Daily Mail, în primul trailer al documentarului „Schumacher”, dat publicității, Ecclestone spune: „Nu este cu noi în acest moment. Dar, când se va simți mai bine, va răspune tuturor întrebărilor”.

Cu atât mai șocant este faptul că aceste cuvinte sunt ilustrate în film de cadre cu munți și zăpadă, înmulțind dubiile despre viața fostului pilot de Formula 1, la cinci ani de la accidentul de ski. 

Vezi si: Schumacher, la 50 de ani. Pentru a marca evenimentul, familia a publicat o fotografie și un mesaj de mulțumire pentru fani

CITESTE SI:  Şeful STS are o avere uriaşă şi un salariu pe măsură, Ionel

Michael Schumacher a suferit un grav accident pe 29 decembrie 2019, în timp ce se afla la ski, în munți. Fostul campion mondial de Formula 1 a rămas imobilizat, iar de atunci familia a dat foarte puține detalii despre starea sa de sănătate.

Documentarul „Schumacher” a fost promovat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes din luna mai și va apărea pe marele ecran în luna decembrie 2019.Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here