O femeie a născut un copil care cântărește 720 de grame, la Botoșani

0
41

Un bebeluș de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea  Botoșani, iar medicii fac eforturi susținute pentru a o ține în viață. 

Fetița, care era atât de mică la naștere încât grosimea mâinii sale era asemenea grosimii degetului unui adult, s-a născut la doar 24 de săptămâni de sarcină, adică la puțin timp după limita la care e poate face avort. 

Citește și: Ce se întâmplă cu bebelușii în PRIMA ORĂ DE VIAȚĂ! Dezvăluiri senzaționale!

Acum, bebelușul a fost trimis de urgență la maternitatea din Suceava, unde medicii depun eforturi uriașe pentru a o ajuta să se dezvolte și să supraviețuiască. 

Potrivit medicilor specialiști de la Maternitatea Botoșani, există foarte multe cazuri în care femeile însărcinate vin la medic doar în momentul în care nasc, astfel că riscul unor naşteri cu probleme sau de copii prematuri creşte foarte mult. 

Citește și: Depresia post-natală a făcut o tânără mămică să își piardă mințile! 

CITESTE SI:  Polițistul care a preluat apelul la 112 al Alexandrei: Era un caz deosebit. Mulți zic că am grăbit-o - Radio - TV

Având în vedere această situație, Ministerul Sănătății intenționează să deconteze transportul femeilor gravide pentru efectuarea analizelor biologice și a examenelor clinice complementare, pentru a urmări sarcinile. Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here