O prostituată din Italia, despre Alexandra și Luiza: „Nu sunt

0
126
O prostituată din Italia, despre Alexandra și Luiza:


Ea este de părere că Gheorghe Dincă i-ar proteja pe proxeneții cu care ar fi colaborat, temându-se de ce s-ar putea întâmpla în cazul în care ar spune adevărul.

”Din câte am auzit eu că le-ar fi omorât dar eu nu prea cred că le-ar fi omorât. Chiar nu cred asta. Eu cred că-și asumă el faptul că le-a omorât, cine-o fi în spatele lui. Și el să facă pușcărie și ceilalți să mănânce, să-l țină pe la pușcărie. Toate fetele de aici sunt românce. Știau și carabinierii, dar treceau cu vederea. Îți mai ziceau să întreții relații sexuale gratis”, a spus una dintre prostituate pentru antena3.ro.

Gheorghe Dincă, abandonat în arest

Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dincă, acesta ar fi fost amandonat și de familie. Copiii și soția presupusului criminal din Caracal nu vor să mai audă de el, dacă este adevărat că el le-a ucis pe cele două adolescente.

CITESTE SI:  Legea pensiilor, anunt halucinant. Viorica Dancila a facut declaratii

„Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”, a declarat un apropiat al familiei lui Gheorghe Dincă, pentru Cancan.

Soția infractorului locuiește de mulți ani în Italia, cu trei din cei patru copii pe cae îi are cu Gheorghe Dincă. Ea l-a vizitat pe acesta și i-a dus haine, dar așteaptă și ea concluzia finală a magistraților, în cazul care a zguduit România.

 

„A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, a declarat aceeași persoană pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:  ”Sunt 4 filmări cu Ciobanu pe care se mai vede o persoană în

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here