O româncă adoptată în Australia își caută familia pe Facebook! „Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile, mai mult ca oricând”

0
32

O româncă adoptată în Australia în urmă cu 20 de ani își caută familia biologică pe platforma de socializare Facebook, precizând că are nevoie mai mult ca oricând să își cunoască rădăcinile românești.

Tânăra româncă a fost adoptată de o familie din Australia pe vremea în care avea doar doi ani.

Ea a apelat la pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României” pentru a obţine informaţii de folos pentru să-şi găsească rudele.

În mesajul pe care l-a publicat pe Facebook, românca precizează că familia ei a locuit în Zalău, că la naştere a fost boteză Claudia şi că pe mama ei o cheamă Lucreţia Banciu.

„Salutări din Australia! Am fost adoptată în anul 1999, din Zalău, la vârsta de doi ani. Împreună cu minunata mea familie adoptivă dorim să căutăm rudele din România. Astăzi sunt mama unei frumoase fetiţe de 6 anişori şi mai mult ca oricând am nevoie să îmi cunosc rădăcinile româneşti. În anul 2005 am primit această fotografie a mamei mele biologice cu unul dintre fraţii mei”, a scris românca adoptată în Australia, pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

CITESTE SI:  Daniela Crud a căzut rău în timpul probei de la Chefi la Cuțite!

„Numele meu la naştere a fost Banciu Claudia, iar al mamei mele biologice, Banciu Lucreţia. Mai ştiu că am alţi fraţi şi surori: Lăcătuş Andrei şi Lăcătuş Galaţian, de asemenea, Banciu Bianca, Florina şi Claudiu. Dorim foarte mult să îi găsim şi să îi cunoaştem pe toţi. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi în găsirea lor. Distribuiţi în număr cât mai mare anunţul nostru de aici! Aşteptăm cu mare nerăbdare veşti!”, a mai scris ea.  

La doar câteva ore de la publicarea mesajului, au apărut şi primele mesaje ale unor persoane care susţin că o cunosc pe mama naturală a Claudiei.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here