PRO TV – Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, a postat primul videoclip cu băiețelul lor. Cât de drăgălaș este Miles

0
35Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, a postat recent pe Instagram un videoclip adorabil, în care fiul lor cel mic, Miles, rostește primul lui cuvânt. 


Chrissy Teigen și John legend sunt doi părinți împliniți. Au doi copii superbi și o carieră plină de succes. În urmă cu puțin timp, Chrissy a împărtășit fanilor ei primul cuvânt pe care micuțul Miles l-a rostit. 


Citește și: Iubita lui John Legend, despre relația cu celebrul cântăreț: „Am încheiat afacerea din prima noapte
În videoclip Milan este întrebat de bunica lui dacă își iubește mama, sora și tatăl.El a dat același răspuns la fiecare întrebare pe care mama lui Chrissy i-a adresat-o, respectiv Da”.


 

Chrissy a adăugat la descrierea filmulețului: „Când primul tău cuvânt este da”, la care a completat cu comentariul :„Primul cuvânt al Lunei a fost nu. Ei sunt la fel ca noi”.


Fanii nu au ezitat să reacționeze: „Este perfect”, „Este atât de drăguț  O să mă topesc la cât adorabil e”,”Ce față drăguță are. Mă topesc”.


Chrissy Teigen și John legend formează un cuplu din 2007, când au filmat împreună videoclipul piesei Stereo. De atunci sunt unul dintre cele mai iubite cupluri monden. Acestia au devenit parinți pentru prima oară în aprilie 2016, când a venit pe lume Luna. Sursa: ProTv.ro

CITESTE SI:  In aceasta seara incepe noul sezon “Vrei sa fii milionar?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here