PRO TV – Cum și-a luat rămas bun Adam Sandler de la Cameron Boyce, puștiul minune de la Hollywood

0
132Cameron Boyce s-a stins din viață, sâmbătă 6 iulie 2019, la numai 20 de ani. Adam Sandler, care l-a prețuit mult pe tânărul actor, alături de care a jucat în comedia Grown Ups, a transmis un mesaj plin de emoție.


Vestea morții lui Cameron Boyce, creditat drept un mare talent la Hollywood, i-a întristat enorm pe cei care au jucat în filme cu tânărul actor. Un star al filmelor de comedie, Adam Sandler și-a amintit de vremea când puștiul a jucat împreună cu el în Grown Ups, film în care Boyce interpreta rolul fiului lui Leonard Feder (Sandler).


Actorul a transmis un mesaj plin de emoție pe Twitter și condoleanțe familiei sale îndurerate.


„Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai drăguț, mai talentat și cel mai decent copil din preajma mea. Îl iubeam pe acel puști. Îi păsa atât de mult de familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulțumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de multe lucruri te așteptau. Inimile noastre sunt frânte. Ne gândim la familia ta, căreia îi transmitem cele mai profunde condoleanțe”, a scris actorul pe Twitter.

CITESTE SI:  Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate -


Cameron și Adam Sandler în Grown Ups. FOTO: captură video Grown Ups


Cameron Boyce avea doar 11 ani când a fost lansat filmul, a fost distribuit și în partea a doua – Grown Ups 2. Adam Sandler, Salma Hayek și echipa de filmare au fost uimiți de talentul său actoricesc.


Cameron Boyce a murit. Salma Hayek îl considera bun și generos


La mai mult de 24 de ore de la anunțul morții lui Boyce, actrița Salma Hayek și-a luat inima în dinți și a deplâns dispariția prematură a fostului ei coleg de platou.


„Am avut privilegiul să joc rolul mamei lui Cameron în Grown Ups 1 și 2 și am păstrat contactul de-a lungul anilor. Era spiritual, talentat, bun, generos, amuzant și strălucitor. Veselia lui va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, în vreme ce el va dansa și va străluci în altă parte”, a scris Salma Hayek pe Instagram.Cameron și Salma Hayek (plan secund). FOTO: captură video Grown Ups


Cameron Boyce a murit. Colegii din serialul Jessie, devastați


Peyton List, actrița carte a interpretat rolul Emma Ross în serialul Jessie, a fost șocată de vestea morții lui Cameron. Ea și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-și lua rămas bun de la bunul ei prieten. 

CITESTE SI:  Rezultate Loto, 6 din 49. Vezi numere extrase duminică, 2 iunie 2019


Cameron, băiatul al cărui râs contagios încă-l mai aud. Băiatul care i-a lăsat pe toți să se simtă fără speranță și plini de iubire. Era mai tânăr decât mine, dar m-a învățat cum să răspândesc iubirea și bunătatea mai mult decât orice în viața mea. I-a ridicat pe toți cei din jurul lui și m-a inspirat să fiu un om mai bun decât aș fi fost vreodată fără indicațiile, răbdarea și dragostea lui (…) 


Cameron Boyce și Peyton List. FOTO: Getty Images


Cameron, te iubesc cu fiecare bucățică din mine și îți mulțumesc pentru timpul pe care l-am petrecut cu tine, pentru că ai făcut parte din viața mea și pentru că ai fost fratele meu mereu și pentru totdeauna (…) Inima mi-e frântă. Niciodată nu m-a durut atât de tare”, a scris actrița pe Instagram.


Cameron Boyce a murit în somn


Familia actorului de 20 de ani a anunțat că Boyce a murit în somn în urma unei crize epileptice, rezultat al unei afecțiuni medicale pentru care primea tratament. Moartea sa i-a întristat profund și pe reprezentanții Disney Channel, unde Cameron Boyce a cunoscut succesul cu seriale precum Jessie și Descendenții.


Vezi și: Pariu cu viața, sezonul 4, episodul 6

CITESTE SI:  Pamela Anderson are inima frântă, la 51 de ani
Sursa: ProTv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here