PRO TV – O mai știi pe Dakota Fanning? Micuța care a jucat alături de Tom Cruise în filmul Războiul lumilor

0
17
PRO TV - O mai știi pe Dakota Fanning? Micuța care a jucat alături de Tom Cruise în filmul Războiul lumilor
O mai recunoști pe Rachel Ferrier din filmul stiintifico-fantastic „Războiul lumilor”? Iată cum arată acum la 25 de ani.


Micuța Rachel, jucată de Dakota Fanning, care a cucerit o lume întreagă, dar și pe actorul celebru Tom Cruise cu rolul și interpretarea sa din filmul Războiul lumilor s-a transformat într-o femeie în toată firea, stilată și foarte frumoasă. 


GALERIE FOTO MAI JOS CU DAKOTA FANNING


Ajunsă la 25 de ani, Dakota Fanning a continuat să performeze în domeniul cinematografiei după ce a devenit celebră pentru rolul din Războiul lumilor (2005). A jucat în mai multe filme de-a lungul anilor cele mai cunoscute fiind distribuțiile din franciza „Twilight Saga„, „Now is Good”, „The Last of Robin Hood” sau mai nou „Once Upon a Time… in Hollywood”.


Dakota Fanning și viața amoroasă


La 19 ani, actrița a avut un iubit de 32 de ani. Este vorba despre Jamie Strachan, un fotomodel britanic. Cei doi au fost într-o relație timp de 3 ani. „Am o viziune ciudată despre relații, deoarece părinții mei s-au cunoscut încă din clasa a II-a și s-au căsătorit din facultate.” , spunea Dakota pentru publicația ENews.

CITESTE SI:  VIDEO Papa Francisc a început duminică delicata vizită pe care o face în Bulgaria. Biserica Orthodoxă a interzis preoților să se roage cu Suveranul Pontif


După ce s-a despărțit de Jamie Strachan, actrița americană s-a cuplat cu actorul Henry Frye. Cei doi au oficializat relația în octombrie 2017 și se află până în prezent într-o relație. Lucrurile par să meargă foarte bine între cei doi, aceștia postând mereu poze împreună pe rețelele de socializare. 


Foto: Getty Images, Profimedia


Vezi și: Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=261786694537142&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here