PRO TV – O membră a trupei Spice Girls, diagnosticată cu o afecțiune mintală: Trebuie să fii puțin nebun să faci ceea ce fac eu

0
37
 Melanie Brown (44), cunoscută ca membră a trupei Spice Girls, a fost diagnosticată cu ADHD. Cântăreața a făcut anunțul în cadrul unui interviu acordat podcast-ului lui Paul McKenna, potrivit publicației The Sun.


Melanie Brown, membră a trupei Spice Girl, s-a deschis în fața omului de televiziune Paul Mckenna și a vorbit cu sinceritate despre problemele de sănătate pe care le are.


Artista a dezvăluit că a fost diagnoastigată cu ADHD (nr. tulburare hiperactivă cu deficit de atenție): „Am muncit să-mi revin psihic. Am ADHD, precum și dislexie (nr. tulburare la citit) și dispraxie( nr. incapacitatea de a avea mișcări coordonate).


Citește și: Fetele de la Spice Girls refac trupa la zece ani după ce s-au despărțit definitiv. Ce planuri auArtista a mărturisit că folosește anumite exerciții care o ajută să-și trateze simptomele:„Exercițiile mă ajută să meditez și să scap de anxietate.  Mă ajută să mă concentrez pe mine în acea oră în care le folosesc. Chiar am o boală mintală. Trebuie să fii puțin nebun să faci ceea ce fac eu. Sufăr de anxietate, dar încerc să nu mă stresez prea tare”.  

CITESTE SI:  Mâncarea pentru copiii de la grădinițele din București


Mărturisirea a venit după prezentatorul Richard Bacon, în vârstă de 43 de ani, a declarat anul trecut că a fost diagnosticat cu ADHD. 


După divorțul prin care trecut cu Stephen Belafonte, cântăreața s-a stabilit la țară, unde spune că și-a găsit pacea interioară. 


Spice Girls este o formație de fete de muzică pop, de origine britanică, care a fost creată în anul 1994, fiind alcătuită din  Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm.  Trupa a cunoscut succesul odată cu lansarea primului single „Wannabe”.


Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va părăsii trupa. Cele patru membre ramase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album in 2000, „Forever”, iar trupa s-a destramat in februarie 2001.


În 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”.


Sursa foto: Getty

CITESTE SI:  PRO TV - Pe 25 mai începe cea de-a 11 a ediție a Festivalului Luminii


Vezi și: Profil de celebritate – Jennifer Lopez


Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here