Roxana si Bianca, fata in fata, in Gala „Puterea dragostei”!

0
31

Roxana si Bianca au primit cartonase de avertisment pentru comportamentul lor de la ultima cearta apriga avuta.

Reactiile violente dintre Roxana si Bianca au plecat de la pedeapsa data de Mocanu fostei lui iubite.
Roxana a explodat de-a dreptul atunci cand a vazut-o pe Bianca legata de Iancu si a venit rapid pentru a le demonstra tuturor ca nimeni nu o poate calca in picioare, mai ales fostul ei iubit, Mocanu, care pusese la cale acea razbunare. Mai intai Roxana a venit hotarata sa il gaseasca pe Mocanu pentru a-i reprosa gestul facut, insa apoi aceasta si-a descarcat nervii pe Bianca.
Au urmat momente dramatice intre cele doua rivale, care au fost pe punctul de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale celorlalti concurenti. Roxana a lovit-o pe Bianca, in timp ce aceasta din urma a raspuns cu aceeasi moneda. Dupa un schimb dur de replici cele doua rivale au fost despartite de ceilalti concurenti si apele s-au mai calmat. Insa Roxana a continuat sa vocifereze la adresa lui Mocanu, caruia ii reprosa ca a recurs la un asemenea gest, stiind ca o deranjeaza foarte mult.

CITESTE SI:  Dăncilă joacă tare în Suceava: promisiuni pentru primari și atacuri la Gheorghe Flutur - Stiri pe surse

Roxana a recunoscut inca imediat dupa incidentul de ieri ca a gresit fata de Bianca, adoptand un comportament neadecvat si a mentionat ca isi asteapta pedeapsa.
Astazi, in Gala „Puterea dragostei”, Andreea Mantea le-a chemat pe cele doua rivale pentru a-si primi pedeapsa meritata.


Dupa cateva momente de suspans, prezentatoarea TV a anuntat ca ambele concurente vor primi cate un cartonas galben, spre nemultumirea Biancai.

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, alaturi de parintii sai! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

 

Sursa: KanalD.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here