„Tăticul şi-a bătut joc de noi”

0
45

Trei fetiţe ar fi fost abuzate de tatăl lor şi de ginerele acestuia! Este acuzaţia pe care o face chiar mama copilelor. Nenorocirea s-ar fi petrecut în casa familie, când mama ar fi fost plecată, din cauza bătăilor pe care le-ar fi îndurat de la soţ.

Şi mai grav e însă că, în urmă cu două luni, un nepot a sesizat situaţia copiilor la DGASPC Vaslui, însă grozăvia tot nu a fost împiedicată. Ei bine, acum, mama fetiţelor nu vrea decât ca soţul să plătească pentru ce le-ar fi făcut celor mici.

„Tăticul şi-a bătut joc de noi”, au fost vorbele care au înspăimântat-o pe mama Mihaela, atunci când trei dintre fiicele sale i-ar fi mărturisit că ar fi fost abuzate.

Întreaga scenă ar fi fost observată de unul dintre fiii femeii. Adolescentul în vârstă de 18 ani ar fi surprins oribilul moment în care surioarele sale ar fi fost batjocorite, chiar în casa familiei. Speriat şi şocat, adolescentul le-a povestit cele văzute vecinilor, care au anunţat de urgenţă poliţia.

CITESTE SI:  Descoperire uluitoare într-un mormânt de acum 2.500 de ani. De ce fumau oamenii marijuana

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here