Tu ai probleme cu căderea părului? Vezi Top produse pentru creșterea părului

0
22

Compania REKZE Laboratories din US inovează printr-o linie complexă de tratamente împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia fără să folosească ingredientul activ Minoxidil.

În acest mod, s-au evitat efectele secundare și limitarea rezultatelor. Minoxidilul actionează doar în vertex (creștetul capului), conform studiilor clinice, și nu poate fi folosit de persoanele sub 18 ani, care suferă de diverse afecțiuni sau de femeile însărcinate sau de mamele care alaptează.

Linia de produse REKZE oferă soluții pentru părul problematic al bărbaților și al femeilor. Problemele cele mai frecvente sunt căderea excesivă a părului, părul slab și uscat, vârfurile despicate, părul fragil și alopecia ereditară. Gama de produse REKZE are o formula unică care actionează în profunzime cu ajutorul ingredientelor special concepute pentru toate tipurile de păr.

Când se pot vedea rezultatele? Rezultate rapide după doar 28 de zile!

Efieciența și siguranța utilizării produselor pentru stimularea creșterii părului este foarte importantă în viziunea celor de la REKZE Laboratories și din acest motiv toate produsele au fost testate dermatologic. În același timp șamponul 63, balsamul 43 și serumul 24 au fost testate clinic pe bărbați și femei cu vărste cuprinse între 18 și 67 de ani în laboratoare independete aprobate de FDA cu rezultate vizibile după numai 28 de zile de utilizare. Cu toate acestea se recomandă utilizarea produselor pentru cel puțin 2-3 luni de zile în funcție de nevoia pe care o are fiecare persoană.

CITESTE SI:  VIDEO Ioana Ginghină, detalii despre divorț

Ingrediente care și-au dovedit eficiența

Complexul bioactiv Procapil® (o combinație de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1 stimulează metabolismul celular, apigenin, îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) dar și complexul CAPIXYL care fortifică firul de păr de la rădăcină și-i stimulează creșterea.

În plus, regăsim și ingrediente precum, Cafeina, Taurina, Keratina, Biotina sau Vitamina b7, Zinc, Sphinganine, Saw Palmetto, Ginkgo biloba leaf extract, Emu oil, Ulei de Argan, Astressin-B etc.

5 produse de înaltă performanță pentru păr cu rezultate maxime fără efecte secundare

1. Samponul 63 combină peste 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii părului și pentru reducerea căderii acestuia printre care: Cafeina, Taurina, Zinc, Saw Palmetto, Lycopen Organic, Biotina. 63 este un puternic inhibator DHT. Acesta contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care opresc creșterea noilor fire de păr și de acumularea de sebum.

2. Balsamul 43 combină 43 de ingrediente printre care Keratina pentru a conferi rezistentă părului și pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obținerea unui păr cu aspect sănătos și hidratat. Balsamul are o consistentă cremoasă și acționează asemenea unui tratament de regenerare și reconstrucție a firului de păr.

CITESTE SI:  Vremea se schimba radical! ANM anunta ploi torentiale in Bucuresti

3. Serul tratament 24 conține o formulă ce folosește o tehnologie avansată menită să trateze întregul scâlp, nu doar zona vertex, combinând peste 24 de ingrediente precum: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-b etc. Acestea luptă cu căderea părului, DHT-ul în exces, menținând în același timp vitalitatea scalpului și acționând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obține rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp și de lungă durata. 24 este un tratament pentru par leave-in care care nu necesită clătire, se aplică de două ori pe zi și prelungește ciclu de viață a firului de păr.

4. Servețelele umede 28, primele de pe piață, menite să curețe și să hrănească scalpul, combină peste 28 de ingrediente destinate tratării procesului de subțiere a firelor de păr și a pierderii acestuia, ajutând la mentinerea unui păr sănătos fără riscul de a se rupe.

5. Gelul de styling 27 este special conceput pentru persoanele care au predispoziție la căderea părului, însă este recomandat și celor care îți doresc un produs de coafare și stilare care să nu afecteze firul de păr și să-l mențină sănătos.

CITESTE SI:  PRO TV - Loredana a împlinit azi 49 de ani! Vezi, în fotografii de excepţie, cât e de în formă

Produsele sunt importate în Romania oficial și distribuite de către VOK Brand Distribution Srl. Mai multe informații sunt disponbile pe www.rekze.ro.Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here