Un tânăr de 14 ani, din Botoșani, se îneacă în râu

0
37

O moarte nedreaptă și inexplicabilă a unui tânăr de doar 14 ani. Totul s-a întâmplat sub ochii altor copii, care au privit neputincioși cu băiatul își pierde viața.

Tragedie într-o comună din Botoşani. Nici bine nu a venit vremea scăldatului, că apele au început din nou să ia vieţi. Un adolescent de 14 ani a fost scos aproape fără suflare de localnici, din râul unde venise să se bălăcească alături de câţiva prieteni.

Copiii nu au luat în calcul că apele au crescut foarte mult după ploile din ultimele zile. Băiatul a fost preluat de urgenţă de medici, însă a murit în drum spre spital.

Medicii se luptă să-l resusciteze pe băiatul de 14 ani. Le-a fost predat de urgenţă imediat ce localnicii au reuşit să-i scoată trupul din apele pârâului Başel. Era însă deja inconştient. Venise alături de câţiva prieteni să se răcorească în râu.

Trei echipaje de pompieri cu o autospecială de terapie Intensivă Mobilă, dar şi o ambulanţă au venit la intervenţie. Copilul a fost iniţial stabilizat la faţa locului, însă în drum spre spital a pierdut lupta cu viaţa.

CITESTE SI:  anunțul oficial de care aveai nevoieSursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here