Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții!

0
196
Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții!


Cu doar câteva săptămâni în urmă, victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut un selfie la volanul mașinii în care și-a găsit sfârșitul. ”O săptămână bună să aveți”, a scris Dany pe contul lui de socializare. Aceasta a fost și ultima fotografie postată de tânărul omorât de fiul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Duminică dimineața, în jurul orei 03:00, Mario Iorgulescu a accidentat mortal un tânăr în zona Chitila. Fiul lui Gino Iorgulescu se afla la bordul unui Aston Martin, un automobil de 300.000 euro și circula cu viteză mare. Victima a murit pe loc, iar șoferul vinovat se află în stare critică la spital.

Unchiul victimei a declartat că Dany se întorcea de la un priveghi și se îndrepta spre locuința mamei sale, pentru că era ziua ei de naștere. Mario, pe de altă parte, fusese ”la un poker”, spune unchiul victimei.

Mario și Gino Iorgulescu: ”Suntem copleșiți de lacrimi”

Mario și Gino Iorgulescu, părinții lui Mario, au transmis un comunicat de presă prin care își arată regretul pentru ceea ce s-a întâmplat.

CITESTE SI:  Un ministru din România, filmat împingând o mașină blocată în noroi

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Citeste si: Apelul disperat al familiei Iorgulescu, după ce Mario a făcut accident: „Este o rugăminte…”

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

CITESTE SI:  www.kanald.ro | 502: Bad gateway

Gabriela si Gino Iorgulescu”

 

Galerie foto 
Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here