Video. Bătaie ca-n codru între angajații unei firme de pază și un grup de constănțeni

0
22

Bătaie ca-n codru în Constanța. Angajații unei firme de pază au fost atacați de mai multe persoane. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o un conflict spontan între lucrători ai unei firme de pază şi mai multe persoane, acestea din urmă provocând distrugeri autoturismelor firmei de pază. În sprijinul poliţiştilor au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării unei societăţi comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresaţi de persoanele în cauză şi deposedaţi de două telefoane mobile şi o staţie. Ulterior, agenţii de pază ar fi plecat în urmărirea presupuşilor agresori, aceştia fugind pe strada Semănătorului şi intrând într-un imobil”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

CITESTE SI:  Bancul la care Ceaușescu a râs cu lacrimi. ”Tremurau toți de frică, dar eu l-am spus!”

În urma conflictului, trei agenţi de pază au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here