Drama pe care a trăit-o artista Anamaria Pop: rămasă văduvă, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit în drum spre o nuntă

0
177
Drama pe care a trăit-o artista Anamaria Pop: rămasă văduvă, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit în drum spre o nuntă

 

„Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi ameţit şi leşinat la volan şi, astfel, a pierdut controlul maşinii”, a spus Flaviu Costin. 

 

Din spusele fratelui, cântăreaţa de muzică populară nu avea un istoric medical cu afecţiuni grave. 

 

Copiii artistei, de 14 şi 19 ani, vor rămâne cel mai probabil în grija unchiului lor. În urmă cu aproximativ 7 ani aceştia şi-au pierdut tatăl, după ce bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. 

 

Cine este pasagerul care o însoţea pe artista Anamaria Pop

 

Un tânăr volonist în vârstă de 15 ani se afla în dreapta Anamariei Pop. Mergeau la prima lor cântare împreună, dar drumul lor s-a oprit pe un carosabil în linie dreaptă. Pasagerul este colaborator al Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania” şi face parte din Orchestra de Tineret.

 

„Este un băiat foarte talentat. Am fost recent împreună la Tulcea la Festivalul Internaţional de Folclor <<Peştişorul de Aur>>, unde am luat locul II. Ne bazăm pe el. Este un tânăr serios şi foarte respectuos. Pentru noi a fost un şoc ce s-a întâmplat. Suntem alături de el şi îi transmitem multă sănătate. Zilele viitoare vom merge să donăm sânge pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simţ şi regretăm pierderea ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Iuliana Dăncuş, directorul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania.

CITESTE SI:  Crimă cu 30 de lovituri de cuțit în Bragadiru. Ucigașul riscă închisoare pe viață

 

Băiatul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar şi la bazin şi femur. În zilele viitoare acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale. 

 

Citeşte şi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here