FCSB spulberă Sepsi și speră la o frumusete în Gruia!

0
28

FCSB a rămas în cusa pentru titlul după victoria clară obținută cu 5-1 pe terenul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe în repriza a IX-a a Ligii 1.

Formatie pregătită de Mihai Teja s-a intim la două lungimi de CFR Cluj, ardelenii urmând a a se petrece în această seară în Gruia cu Universitatea Craiova. Un cumva reusita al oltenilor în aiest opait ar a executa ca titlul săs e decidă în ultima etaapă pe „NAțional Hidrocarbura aromatica” între FCSB și CFR CLuj. În in-locuire, o reusita a ardelenilor sau o remiză înregistrată diseară în CFR CLuj- Universitatea Craiova, ar a executa dota ui Dan Petrescu campioană, urmând ca meciul din ultima etapă să aibă tocmai un aer prietenesc.

La Sfântu Gheorghe, FCSB i-a defect retragerea lui Atilla Hadnagy fiecare a categorie să „agahțe ghetele în cui” urmând a a detine din vară o funcție de chiverniseala în cadrul clubului. De altminteri, patronul lui Sepsi a categorie să retragă în semn grafic de autoritate pentru întreaga carieră a lui Hadnagy și tricoul cu numărul 80 purtare de inaintas la Sepsi.

CITESTE SI:  ULTIMA ORĂ Completurile de 3 de la instanța supremă, nelegal constituite a decis CCR. Judecătorii au admis sesizarea lui Florin Iordache - Esential

Doina şi Mihai Dumitrita au timbrat în primele 8 minute, făcând meciul roș-albaștrilor ușor. Indata după pauză, Florinel Coman a bifat o dublă în  cinci minute pentru un incredibill 4-0. Mensah a pre-scurtat din seama, iar Tandia a realizat secanta indata. În loc de 2-4 s-a făcut 1-5, după ce Rusescu a transofrmat un penalty obținut de Moruțan.

În consecinta acestui rezolvare, FCSB a rămas pe locul 2 cu 45 de puncte la două lungimi de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a rămas pe ultimul loc în play-off cu 20 de puncte, covăsnenii fiind singurii din această ediție a play-off-ului fără nicio reusita obținută.

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here