Gafa impardonabilă a polițiștilor, în cazul Luizei, în urmă cu 3 luni. Mașina criminalului Gheorghe Dincă era probă în dosar

0
5Noi detalii ies la iveală în legătură cu terifiantele crime de la Caracal. O gafă impardonabilă a investigatorilor a fost descoperită, mașina criminalului Gheorghe Dincă era probă în dosarul Luizei, de acum trei luni, potrivit raportului oficial prezentat de MAI în ședința CSAT.

La ora 23:21, polițiștii au primit de la cei doi procurori fotografia unui autoturism Renault Megane, suspect în primul dosar penal, sens în care șeful Birouluui Rutier, comisar G.A, a postat imaginea pe grupul de whatsapp al lucrătorilor din surbordine, scrie stirilekanald.ro. Cu alte cuvinte, Gheorghe Dincă ar fi putut să fie suspect în rapirea Luizei încă de acum trei luni.

Gheorghe Dincă, o nouă strategie pentru a-i deruta pe anchetatori: ”Nu cred ca e nebun. Tot jocul lui e mascat”

Gheorghe Dincă abordează o nouă strategie pentru a-i deruta pe anchetatori. Insistă în a spune că a fost bătut de polițiști atunci când aceștia l-au arestat și mimează o suferință atroce. Suplimentar, au apărut așa-zise ”crize de amnezie”, astfel că Dincă refuză să mai colaboreze cu anchetatorii. A recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, însă nu vrea să ofere și alte informații

CITESTE SI:  Gheoghe Piperea desființează întrebările lui Iohannis pe referendum:

Comportamentul lui Gheorghe Dincă intrigă, însă specialiștii susțin că totul este un joc. Colonelul în rezervă Constantin Ionescu – specialist cu peste trei decenii de experiență în poliție – e convins că Dincă a acționat după un plan ”diabolic” bine pus la punct și nu exclude existența unor complici.

”Nu cred că e nebun. Tot jocul lui e mascat. Nu se poate să plece din localitate, să dea un telefon. Schimbă mașini. Ori nu e nebun, ori este ajutat de cineva. Sau amândouă. Mai degrabă e implicat într-o rețea de trafic de carne vie. În zonă sunt multe fețe ușor de racolat, ușor de păcălit ușor de dus de colo-dincolo. Orizontul lor e destul de îngust și le duce de nas până și unul că el”, a declarat Constantin Ionescu.

Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here