Gheorghe Dincă va fi adus în București pentru expertiza psihiatrică. Bărbatul a solicitat și îngrijiri medicale

0
17
FOTO. Gheorghe Dincă a zâmbit la plecarea de la Tribunalul Dolj


Gheorghe Dincă va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Tot la Jilava, bărbatul va primi și îngrijile medicale solicitate.

Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă va ajunge miercuri la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Totodată, în aceeași unitate de detenție, Dincă va primi și îngrijirile medicale solicitate.

Dincă va ajunge, miercuri, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

CITESTE SI:  Gheorghe Dincă, ”confuz” la reconstituire. Și-a schimbat declarațiile pe parcurs

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul său să își recunoască faptele.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here