Guvernul și opoziția din Venezuela au ajuns la unn acord privind reluarea negocierilor (surse) – Stiri pe surse

0
26

Guvernul președintelui Venezuelei Nicolas Maduro şi echipa liderului opoziției, Juan Guaido, vor relua negocierile pentru a încerca să rezolve criza în care se află ţara, au declarat trei persoane familiarizate cu discuțiile purtate sâmbătă, relatează Reuters preluat de mediafax.

Vezi și: Marian Oprișan a sărit să îl bată pe Mihai Fifor: ‘Nu este adevărat, Mariane!’

Cei trei au declarat pentru Reuters că părțile nu au decis încă dacă discuțiile vor avea loc la Oslo, unde s-au purtat discuțiile anterioare sau în Barbados.

Două dintre surse au declarat că discuțiile vor începe săptămâna viitoare.

Guaido a declarat pe Twitter, vineri, că a primit sprijin din partea aliaților pentru a „începe o nouă rundă de consultări cu liderii naționali și internaționali”, fără a oferi mai multe detalii.

Au fost oferite puține detalii cu privire la conținutul discuțiilor dintre reprezentanții lui Maduro și Guaidó, care și-a asumat funcţia de președinte interimar în ianuarie și îl denunță pe Maduro drept ilegitim pentru realegerea acestuia ca preşedinte anul trecut printr-un vot considerat în general fraudulos.

CITESTE SI:  Misterul din jurul militarilor ruși morți pe submarinul top secret. ”Au prevenit o catastrofă”

Guvernul norvegian a încurajat ambele părți să se întâlnească la Oslo în luna mai, dar acestea nu au reușit să ajungă la un acord pentru a rezolva criza economică și politică care a determinat peste 4 milioane de cetăéni venezueleni să fugă în străinătate.Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here