Horoscop 1 august, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor avea cheltuieli neprevăzute

1
78HOROSCOP 1 AUGUST 2019, prezentat de Neti Sandu. Ne punem o dorinţă şi lucrăm la ea, fizic, mental, să se-mplinească, pentru c-avem toate şansele să ne vedem visul realizat.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva, c-o să fie cu dreptul!

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 LEU

 

Or să apară nişte beneficii de imagine şi o să profitaţi să vă lansaţi cu un proiect nou pe piaţă. O confirmare legată de un angajament, semnaţi un contract şi se vor rezolva de la sine şi alte aspecte care ţin de promovarea voastră la serviciu, în carieră.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 FECIOARĂ

 

Or să vă reuşească demersurile care ţin de bani şi o să vă asiguraţi şi un cont de rezervă pentru situaţii de urgenţă. Se poate să apară cheltuieli neprevăzute şi să nu le amânaţi să nu se-adune prea multe şi să trebuiască să faceţi împrumuturi – vă achitaţi de toate obligaţiile.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 BALANŢA

 

Poate ieşiţi cu grupul de prieteni la o plimbare, faceţi un pic de sport, vă-ndeletniciți cu activităţile preferate şi o să aveţi un tonus bun. Vi se-ntâmplă tot felul de lucruri noi care să vă suscite interesul, să v-ajute să avansaţi la slujbă, la şcoală, să fie un succes neaşteptat în carieră.

CITESTE SI:  Vine URGIA: hidrologii au emis cod PORTOCALIU și GALBEN de inundaţii pe râuri din 15 judeţe - Stiri pe surse

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 SCORPION

 

Se poate să vă invite cineva să petreceţi week-end-ul în altă localitate, poate în afara ţării şi să vă priască. Se poate să primiţi o aprobare, să vă luaţi o casă, o maşină, vi se dă ok-ul pentru concediu şi o să vă destindeţi în sfârşit.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

 

Relaţia de cuplu promite să fie şi mai serioasă, stabilă şi o să petreceţi mai mult timp împreună, mai lăsaţi treaba. Se luminează câteva aspecte ale vieţii voastre şi poate vă lansaţi pe o nouă traiectorie profesională sau poate sunteţi pe punctul de a vă căsători.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 CAPRICORN

 

O să apelaţi la banii dosiţi ca să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi rezultatul va fi cel aşteptat – pozitiv. Poate va mai gândiţi până luni la oferta de lucru şi dacă n-o să fie peste puterile voastre o să acceptaţi, c-or să fie nişte bani în plus şi contează.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

 

O să vă caute cineva care se simte atras de voi şi vrea să vă vedeţi mai des ca să se ştie clar dacă sunteţi compatibili. O să vă faceţi timp să ieşiţi cu colegii, cu prietenii să vă destindeţi, să va-ncarcati bateriile c-aveţi nevoie de o gură de oxigen ca să daţi randament la slujbă.

CITESTE SI:  Nu a fost mereu dependentă de sport! Cum arata Mihaela Rădulescu când avea kilogramele Oanei Roman

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 PEŞTI

 

Voi poate aşteptaţi de mult un prilej să ieşiţi la plimbare, la cafea cu cineva care-ar putea fi partenerul vostru de viaţă – e de-ncercat. Se poate să primiţi asigurări din partea şefilor c-o să încasaţi mai mulţi bani la salariu, o să căpătaţi şi o funcţie dacă veţi întruni un punctaj, câştigaţi un concurs.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 BERBEC

 

Şi la voi sfera sentimentală e încărcată de accente care-anunță o nouă dragoste la orizont, iar pentru cei avansaţi în relaţie o căsătorie. E posibil să aterizeze o sumă de bani cu care v-aţi putea distra într-o excursie şi să vă permiteţi mici răsfăţuri c-aţi muncit destul.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 TAUR

 

O s-aveţi cu cine să plecaţi într-o escapadă turistică, dacă nu chiar în concediu şi o să se creioneze o relaţie de perspectivă. Se poate să interacţionaţi cu nişte oameni de afaceri dar o să vă vedeţi şi cu prietenii, după orele de program, să vă consolidaţi relaţiile şi să vă faceţi planuri de vacanţă.

CITESTE SI:  Mădălina Ghenea i-a spus ”Adio!” fotomodelului american?!

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 GEMENI

 

Poate o să ieşiţi mai des pe la evenimente ca să mai cunoaşteţi şi altă lume, să exerimentati lucruri noi care să va-mbogațească spiritual. O să intraţi poate într-o altă echipă cu care să lucraţi la proiecte particulare, şi-o să strângeţi bani ca s-aveţi pentru o nuntă frumoasă, o casă.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 RAC

 

Voi se poate să fiţi la începutul unei relaţii amoroase şi să faceţi tot posibilul să nu săriţi etapele ca să fie de durată. E posibil să staţi la masa negocierilor şi să nu vă ridicaţi până nu obţineţi ce v-aţi propus, hai, cu mici rabaturi acolo unde e cazul, să daţi dovadă, totuşi de flexibilitate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa articol

1 COMENTARIU

 1. Căutați o COMPANIE REALĂ DE CREDIT FINANCIAR care să vă ofere un împrumut de la 10.000 de euro la 10.000.000 de euro (pentru un împrumut de afaceri sau corporativ, împrumut personal, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare a datoriei, capital de risc, împrumuturi de sănătate etc. ))
  Sau vi s-a refuzat un împrumut de la o bancă sau instituție financiară dintr-un motiv sau altul?
  Aplicați acum și obțineți un împrumut financiar real, prelucrat și aprobat în 3 zile.
  FIRMA FINANCIARĂ PACIFICĂ, suntem creditor la nivel internațional, care oferă împrumuturi financiare REALĂ persoanelor fizice și companiilor cu o dobândă scăzută de 2% cu un act de identitate valabil sau pașaport internațional al țării dvs. pentru verificare.
  Rambursarea împrumutului începe la 1 (un) an de la primirea împrumutului, iar perioada de rambursare este de la 3 la 35 de ani.

  PENTRU RĂSPUNS IMEDIAT ȘI PROCESAREA SOLICITĂRII DUMNEAVOASTRĂ PENTRU FRANȚĂ În 2 zile de lucru
  Contactați-ne direct prin această scrisoare: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

  Contactați-ne pentru următoarele informații:

  Numele complet: ____________________________
  Suma necesară ca împrumut: ________________
  împrumutul Durata: _________________________
  Scopul împrumutului: ______________________
  Data de nastere: ___________________________
  Sex: _______________________________
  Starea civilă: __________________________
  Adresa: _______________________
  Oraș / Cod poștal: __________________________
  Țară: _______________________________
  Ocupația: ____________________________
  Telefon mobil: __________________________

  Trimiteți cererea dvs. pentru răspuns imediat la: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

  mulțumire

  CEO.Ms. VICTORIA JOHNSON
  FIRMA FINANCIARĂ PACIFICĂ
  E-mail: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here