Imagini de infarct în București! Un bărbat, în pericol, după ce s-a urcat pe cârligul din spatele unui tramvai

0
25

Imagini de infarct au fost surprinse în București. Din teribilism sau pentru că nu a avut bani să plătească biletul, un bărbat a fost filmat în timp ce călătorea stând pe cârligul din spatele unui tramvai. Omul a fost în pericol în orice moment, dar a dat dovadă de inconștiență ieșită din comun.

În filmulețul realizat de un participant la trafic, în capitală, și postate pe un grup dedicat șoferilor, se vede cum bărbatul stă agățat de tramvaiul care circula cu viteză. Fără să se gândească vreo secundă la consecințe, bărbatul cântă, dansează și se dă în spectacol. De pe cârligul tramvaiului, omul îi salută pe toți cei din trafic.

Era de ajuns o secundă de neatenție, ca omul să se dezechilibreze și să cadă pe șinele de tramvai. O frână bruscă, și-ar putea ajunge sub roțile tramvaiului! Oamenii aflați în partea din spate a mijlocului de transport în comun privesc grozăvia pe fereastră, în timp ce tramvaiul își continuă călătoria.

CITESTE SI:  Siluetă de manechin! Secretul Monicăi Davidescu: ”În fiecare zi mă…”

Nu este prima dată când apar astfel de imagini. În trecut, un minor a fost filmat în timp ce călătorea pe cârlig cu rolele în picioare, iar în urmă cu câțiva ani un bărbat a apelat tot la această metodă, ca să nu mai plătească bilet. Atunci un șofer aflat în trafic l-a avertizat pe vatman de ce se întâmplă.

Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here