Imagini erotice cu Bernadette de la Puterea Dragostei făcute publice. Cum arată „blonda fatală” de la Kanal D, fără haine

0
45

Bernadette a devenit celebră grație show-ului de televiziune ”Puterea Dragostei”. Recent, “blonda fatală” de la Kanal D a ales să facă un pictorial, la o piscină din Târgu-Mureș, orașul ei natal. Ocazie cu care și-a expus formele apetisante cu care a înzestrat-o natura.

Am decis să fac niște poze speciale. Mi-am luat fotograful și, mai spre seară, când la piscină era mai puțină lume și era și ceva mai răcoare, am făcut pictorialul cadou. Cred că prin fotografii, ca model, eu mă pot expima cel mai bine. Nu sunt inhibată în fața aparatului foto, cred că nu există vulgaritate, indiferent cât ești de goală, ca model, dacă fotografiile tale vor să arate doar frumusețea coprului unei femei”, a spus Bernadette conform wowbiz.ro.

Bernadette de la ”Puterea Dragostei” a luat din garderoba ei două dintre costumele de baie favorite și s-a ”jucat” la marginea piscinei și în bazin, punându-și în evidență formele perfecte.

Mie îmi plac ela nebunie să pozez, de aceea sper că voi face carieră în domeniul modellingului în această direcție. Nu am înălțimea necesară pentru a fi manechind de catwalk, dar sunt convinsă că m-aș potrivi în reclame la diverse produse. Sunt încrezătoare în formele mele, în naturalețea mea în fața aparatului de fotografiat, așa că,a cum, asta este direcția în care mă voi dezvolta”, a mai spus Bernadette.

CITESTE SI:  ANM, avertizare de vreme severă imediată în Romania. Pericol de grindină!Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here