Ingrid Mocanu, despre presiunile din CSM: ‘Este infracţiune flagrantă. Se numește trafic de influență’ – Stiri pe surse

0
30

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiţiei, reacţionează la informaţiile publicate de STIRIPESURSE.RO despre presiunile exercitate de Secţia pentru procurori a CSM în cazul cererii de redeschidere a urmăririi penale pentru fapte presupus a fi fost comise de judecătorul CSM Bogdan Mateescu. Ingrid Mocanu afirmă că acţiunea unor membri ai CSM de a-l convoca pe Nicolae Marin, adjunctul SIIJ, la o discuţie despre un dosar penal este infracţiune.

„De asta se dorește desființarea SIIJ. Pentru ca niște mafioți să își vadă liniștiți de treabă…. cu protecție de la ”garantul independenței justiției”? Domnule Nicolae Marin, asta este infracțiune flagrantă… se numește trafic de influență și subiectul traficării sunteți chiar dvs.

O autosesizare, ceva? Altfel, v-ați înființat degeaba. Și pierdem și aiurea în tramvai vremea pe aici pentru a vă lua apărarea. Aveți datoria să faceți ceva: să susțineți ferm că este o minciună ce scrie aici sau mâine la prima ora să îl puneți sub acuzare (nu dvs. personal, ci la sesizarea dvs.) pe acest infractor, pentru că dacă este real, un real infractor umblă liber prin CSM și decide una sau alta despre soarta acestei țări”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

CITESTE SI:  Se anunță noi proteste în Hong Kong - Stiri pe surse

Reacţie avocatei Ingrid Mocanu vine în contextul în care STIRIPESURSE.RO informa ieri, citând surse din sistemul judiciar, că adjunctul SIIJ a fost convocat zilele trecute în biroul vicepreşedintelui CSM, la o discuţie cu mai mulţi procurori şi cu judecătorul Bogdan Mateescu, despre dosarul celui din urmă. Detalii AICI!Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here