INTERESANT Cine a fost cu Radu Mazăre în avion + Femeia misterioasă care ar vrea să îi ia afacerea – VIDEO – Stiri pe surse

0
21

Radu Mazăre a fost adus în România, după aproape 18 luni în Madagascar, unde plecase din cauza problemelor penale pe care le avea în România. În avionul cu care a venit în București, Radu Mazăre a fost însoțit de fiul său, Raducu Mazăre.

Mihai Mazăre, fratele fostului lider PSD, a declarat, luni seara, la România TV, că o femeie misterioasă, care ar fi consulul României în Madagascar, ar încerca, alături de fiul ei, care conform aceleiași surse s-ar da drept vice-consul, să îi preia afacerea lui Radu Mazăre.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

Da, el a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva. Ea a rămas în Madagascar. Mai sunt și ale persoane de pe plan local care au funcții executive, la fel ca ea.

CITESTE SI:  Metoda prin care fumătorii pot scăpa de viciu. Tratamentul este gratuit

Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținut, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi.”, a spus Mihai Mazăre în emisiunea lui Victor Ciutacu.

CITESTE SI:  Aerosolul IQOS conține cu 95% mai puține substanțe nocive. Cum poți testa acest lucru chiar tu

 Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here