IOANA CĂPRARU A MURIT AZI PE PATUL DE SPITAL, LA VÂRSTA DE 67 DE ANI… » Stiri de urgenta

0
661
IOANA CĂPRARU A MURIT AZI PE PATUL DE SPITAL, LA VÂRSTA DE 67 DE ANI... » Stiri de urgenta


Ioana Căpraru a fost internată la Spitalul Municipal cu citeva zile in urma și se afla sub supraveghere medicală permanentă, iar fanii și prietenii săi așteaptau cu mare nerăbdare informații care să transmită că starea de sănătate a artistei este mai bună.

Însă azi dimineață a fost făcut anunțul public, de către soțul sau Vladimir Serbușcă, precum că Ioana Căpraru nu mai este in viață aceasta a facut un stop cardiac aflânduse in comă.

Medicii de la spitalul Municipal au făcut tot posibilul, însă nu au reușit să-i păstreze viața avea inima prea slaba…

Nu au ajutat-o nici rugăciunile apropiaților. ,,Noi faceam acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, erau foarte mulţi care faceau chestia asta şi speram că Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândeam că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Am sperat pană in ultimul moment însă nu a fost destul și am pierduto…”– a declarat prietena sa apropiata în cadrul unui interviu”.

Distribuie pe facebook

CITESTE SI:  VIDEO: Accident grav de autobuz în India. Cel puţin 29 de oameni au murit şi 18 sunt răniţiSursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here