Libertatea: Lichidatorul de la Poli Iași a dat în judecată FRF. Palmaresul, motivul litigiului

1
87

Fotbal Club Politehnica Iași SA, entitatea juridică prin intermediul căreia şi-a desfăşurat activitatea echipa de fotbal din Iaşi până în urmă cu vreo 9 ani, a intrat în insolvenţă pe 8 noiembrie 2010, iar pe 6 septembrie 2011 a trecut la faliment.

De câţiva ani, lichidatorul judiciar Eurobusiness LRJ SPRL Iaşi încearcă să prelungească procedura la nesfârşit, pentru un onorariu de 1.000 lei/lună (+TVA).

Lichidatorul judiciar a solicitat Federaţiei Române de Fotbal (FRF) ”un certificat privind palmaresul echipei FOTBAL CLUB POLITEHNICA IAŞ începând cu anul înfiinţării 1945 până la data desfiinţării din 2010, atât de la jucători profesionişti, cât şi de la juniori”, scrie supervizor.ro.

Pentru că FRF nu a avut nicio reacţie, lichidatorul a acţionat federaţia în instanţă, iar demersul a dus la constituirea Dosarului nr.30337/300/2017 de la Judecătoria Sectorul 2 – Bucureşti, înregistrat pe 22 decembrie 2017.

Procese asemănătoare au intentat, în diverse alte perioase, Steaua și Universitatea Craiova.

Post-ul Lichidatorul de la Poli Iași a dat în judecată FRF. Palmaresul, motivul litigiului apare prima dată în Libertatea.

CITESTE SI:  Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș: 'Fără veste antiglonț și cu pistoale din 1974 nu putem lupta cu infractorii' - Stiri pe surse

Sursa:
Libertatea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here