Michael Jordan a donat 1 milion de dolari victimelor uraganului Dorian

0
25
Michael Jordan a donat 1 milion de dolari victimelor uraganului Dorian

Legendarul baschetbalist american Michael Jordan, fost jucător în NBA, a anunţat marţi că a donat 1 milion de dolari organizaţiilor umanitare pentru ajutorarea populaţiei din Bahamas, afectată de trecerea uraganului Dorian, care a lovit puternic zona.

‘Sunt devastat de distrugerea provocată de uragan în Bahamas”, a declarat Jordan, care posedă o proprietate în acest arhipelag caraibian, într-un comunicat postat pe Twitter.

”Inima mea este alături de toţi cei care suferă şi cei care au pierdut fiinţe iubite”, a mai spus fostul jucător al echipei Chicago Bulls, cu care a cucerit şase titluri de campion NBA în anii 1990.

Jordan, în prezent proprietarul francizei Charlotte Hornets, din NBA, a precizat că va alege organisme cu scop non-lucrativ pentru a dona fondurile.

”Populaţia din Bahamas este puternică şi rezistentă, sper că această donaţie îi va fi utilă pentru a-şi reveni după această catastrofă”, a conchis fostul mare sportiv.

Pe lângă Michael Jordan, care a donat două milioane de dolari în noiembrie 2018 după ce uraganul Florence a făcut ravagii în Carolina de Nord şi de Sud, Micky Arison, un alt proprietar de franciză din NBA, Miami Heat, şi-a anunţat intenţia de a dona un milion de dolari.

CITESTE SI:  Uraganul Dorian a lovit arhipelagul Bahamas cu furie maximă. Imaginile sunt înfricoșătoare

Bilanţul oficial până la această oră după trecerea uraganului Dorian este de 44 de morţi, dar el poate creşte, potrivit autorităţilor.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here