Micutzu, atac dur la adresa Antena 1 după ce a fost concediat. A spus tot!

0
37

Cine nu îl cunoaște pe Micutzu, celebrul om de stand-up comedy care ridică sălile în picioare și stârnește hohotele de râs prin poantele de nota 10? Mai mult, Micutzu a avut și un contract cu postul de televiziune Antena 1, jucând în serialul ”Băieți de Oraș”, alături de Mihai Bendeac, iar prestațiile sale au fost, bineînțeles, remarcate.

La un moment dat, serialul a fost anulat, iar contractul lui Micutzu a devenit doar o amintire. Zilele trecute, Micutzu a susținut un alt show, într-un club din București, iar reacția sa nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că, la un moment dat, ”ținta” a devenit chiar emisiunea-fanion a Antenei 1, ”Insula Iubirii”.

”Trebuie să mănânci (n. red. – de Paște) până când, efectiv, îți intră creierul în comă. Știți, după ce mănânci mult, așa, două ore creierul nu mai funcționează, efectiv. Ai o băluță, așa, o privire în gol, e perfect atunci să te uiți la Insula Iubirii. Atunci chiar e… Nu trebuie să funcționeze nimic atunci, trebuie să meargă ochii, știi?”, a spus Micutzu pe scenă.

CITESTE SI:  Birchall, după ce a lăsat fără atribuții doi secretari de stat preluați de la Toader: ”E un lucru de normalitate”

Micutzu: ”E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld!”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a mărturisit în cadrul unui interviu că, din perspectiva lui, ”E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld, cu un comediant în prim-plan. Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzația că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani”. Discuția s-a mutat apoi pe anumite vedete din televiziune despre care a fost provocat să vorbească. Prima a fost Andreea Esca, ireproșabilă din punctul lui de vedere.

”Mi se pare un om senzațional care a rămas și va rămâne în memoria românilor ca un om senzațional. A făcut foarte multe chestii cu multă eleganță și și-a făcut meseria în mod impecabil. Omul acela a reușit să fie constant ani de zile. Eu nu cred că mai există un alt român care să rămână constant, la același nivel. Asta mi se pare o performanță, jos pălăria.”

Lucrurile nu au mai stat așa când a fost întrebat despre Mircea Badea, despre care se știe că l-a atacat public. Micutzu a păstra însă decența: ”O să mă abțin. Nu aș vrea să mă pornesc”. Ne amintim că  Mircea Badea i-a criticat dur pe Micutzu şi pe Mihai Bendeac pentru reluarea colaborării cu Antenele. Vorbele dure au ajuns şi la urechile lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, care a răspuns pacifist la atacul realizatorului TV.

CITESTE SI:  Simona Halep a RĂBUFNIT, înainte de Roland Garros: și-a concediat doi oameni din staff (presă) - Stiri pe surseSursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here