Mihai Șora, atac dur la adresa companiei TAROM: ”Dragă Tarom, roboțelul dumitale…”

0
23

Compania TAROM a stârnit un val de controverse după ce Mihai Șora a explicat pe contul său de Facebook situația absurdă cu care s-a confruntat din cauza companiei aeriene. 

Se spune că oamenii indiferent de culoarea pielii sau vârstă au aceleași drepturi. Dar se pare că în cazul companiei Tarom nu se aplică acest lucru. Dovadă stau cuvintele lui Mihai Șora care acuză compania că nu se poate înregistra pe site-ul lor pentru că are 100 de ani: „Dragă Tarom, roboțelul dumitale nu-mi îngăduie să scriu „1916“ la anul nașterii. Nu vrea mai jos de „1919“.Ești bună să-i lungești circuitele? Scroll down, sus inimile. Mulțumesc. Un călător de 100+ #păsări-lăți-lungilă” scrie Mihai Șora pe rețelele de socializare.

Este uluitor modul în care compania Tarom privește acest lucru. Nu a întârziat să apară și o replică din partea lor: „La mulți ani și să fiți sănătos! Va cerem scuze, să nu vă supărați pe noi/ Frumos este să respectăm pe toată lumea și să nu vorbim despre ce ar trebui alții să facă. Bilete gratuite nu se oferă pe Facebook, pentru audiență. Gesturile se fac în privat, fără public. Mulțumim pentru înțelegere.”

Replica companiei Tarom

 

CITESTE SI:  Digi 24: Meseria atât de căutată, încât patronii au crescut salariile la 1500 de euro doar pentru a avea cu cine să onoreze contractele - Esential

Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here