Mobilizare de forţe la Ministerul de Interne. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă după ce a fost sesizat fum la un etaj

0
28
Mobilizare de forţe la Ministerul de Interne. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă după ce a fost sesizat fum la un etaj

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, într-o cameră a corpului A1 al sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piața Revoluției din Capitală, trei autospeciale de pompieri fiind trimise la fața locului, potrivit ISU București-Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a declarat că un incendiu a izbucnit, joi dimineață, într-o cameră a corpului A1 a sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piața Revoluției din Capitală.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară, două ambulanțe și o descarcarare.

A fost întrerupt și curentul în clădire, pentru a securiza intervenția.

Surse din cadrul MAI au precizat pentru Mediafax că la un birou de la etajul 6 s-a semnalat fum în interior, a intervenit pompierul de serviciu, dar, conform procedurii , a anunțat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov, nefiind flacără deschisă. Nu au fost persoane care să acuze probleme medicale.

Editare Georgiana Marina

Sursa: MediafaxSursa articol

CITESTE SI:  INCENDIU masiv la Versailles: Intervin 26 de autospeciale de pompieri - VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here