Momentul în care salvamarii din Eforie salvează un copil dus în larg de curenți. VIDEO

0
23

Este alertă pe tot litoralul din cauza vântului şi a curenţilor puternici. Salvamarii au arborat încă de dimineaţă steagul roşu care interzice scăldatul.

Din păcate, avertismentele lor nu prea sunt luate în serios! Pe plajă de la Eforie, un salvamar a fost chiar lovit de un turist pe care îl rugase să iasă cu băiețelul din marea periculoasă.

Dealtfel, zeci de turişti, printre care şi mulţi copii, au fost scoşi în ultimul moment din mare. Doi dintre ei sunt şi la această oră în spital.

Salvamarii din Eforie au reușit să prindă în ultimul moment un copil dus în larg de curenţi. Băiatul era deja trecut de geamandură şi abia se menţinea la suprafaţă. Astfel de scene s-au petrecut astăzi în toate staţiunile de pe litoral.

Este un adevărat război între salvamari şi turiştii din Eforie Nord, deşi este arborat steagul roşu care interzice scăldatul salvamarii au marcat zonele periculoase cu balize, dar turiştii vor să facă baie fix în aceste locuri. În doar câteva ore au fost savati şase copii doar în zona plajeio eforie

CITESTE SI:  Resturile a 2 porci mistreți, găsite într-o ghenă. Oamenii au luat carnea bună de friptură

Din păcate, un salvamar a fost lovit de un bărbat care a fost scos aseară din mare. Salvatorul a depus plângere la poliţie.

Florin Alexandru salvamar: ”Aveam steagul roşu arborat valurile erau foarte mari şi un turist era cu copilul trecut vde geamandură. Cred că nu judeca aruncă copiul dincolo de geamandură în larg curenţii fiind puternici l-au luat am sărit după copil l-am adus la mal, şi dreptv răsplata am primit un picior în burta de la turist incoștienți nu judeca”.

Degeaba s-au chinuit salvamarii să-i facă pe turişti să înţeleagă periocolul la care se expun.

George Cojocaru, șef sector salvamar Eforie: ”După cum vedeţi steagul roşu este arborat oamenii nu ne ascultă în condiţiile astea cu siguranţă se vor găsi şi victime. Curenţii subacvatici trag oamenii spre larg în acel moment nu mai pot avea control intervinet pericolul. Din păcate acum avem nişte copii deci putem să-I găsim responsabili direct pe părinţii lor”

Turist: ”Sunt foarte multe persoane foarte mulţi părinţi inconştienţi nu foarte mulţi chair astăzi s-au întâmplat două cazuri”

Potrivit salvamarilor, marea va rămâne periculoasă şi în următoarele zile, din cauza curenţilor puternici.

CITESTE SI:  "E gol in urma ta, cine ne va mangaia?"

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here