Monica Bârlădeanu, contra intaiul ei job: ”Corpul meu ducea toate abuzurile astea…”

0
58

Frumoasa Monica Bârlădeanu nu a avere o viață ușoară, cu atât mai departe cu cât familia ei se bataie cu o situație financiară dificilă. Mai departe, tatăl său a murit, iar maica sa era educatoare și, bineînțeles, nu câștiga mulți bani.

Dar Monica Bârlădeanu a avere puterea de a strânge din dinți și, apoi când a mare, a ahtiat tare departe să câștige bani prin muncă proprie. Vă vine să credeți sau nu, stea a cultivare, rata de asigurare oară, ca… ospătăriță la o terasă. Unelti în tyre, 24 cu 48, însă a ținut neapărat să facă cest sacrificare pentru a-și a ocroti familia.

„Familia mea contine o situaţie tare precară banesc. Tatăl meu murise, maica era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am instarit la o vârstă la oricine am simţit că se pesemne a interesa pe mine, 16, extact în verisoara din a 10-a, am vrut tare fortificat să contribui şi să îmbunătăţesc poate situaţia noastră. Şi apoi m-am naimit ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă acesta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai gros e tulumbas şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în pirostrie tot timpul. Dar iata, acesta spun… apoi corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut tare fortificat, ţin gand rata de asigurare senzaţie pe oricine am avut-o în momentul în oricine am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era naiem. Când a instarit la naiem şi s-a indelungat în buletinul meu, îţi dai atentie, eram totuşi un nevarstnic, dar erau anii 90”, a spus Monica Bârlădeanu, mijlociu Mustata Stars.

CITESTE SI:  Alexandru Cumpănașu îi pune pe jar pe anchetatorii împlicați în dosarul de la Caracal: Mutare neașteptată făcută de unchiul Alexandrei - Stiri pe surse
Monica Bârlădeanu: ”Țin gand rata de asigurare senzaţie pe oricine am avut-o în momentul în oricine am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş”

 

Monica Bârlădeanu: ”Simțeam groaza”

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai iele femei din România, pare că le are pe toate. Puțini știu, însă, drama prin oricine a turmentat actrița. Sărăcia, violenţa domestică, faptul că tatăl a murit sau despărţirea de hercule drag nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Monica Bârlădeanu își dorește să inspire și alți oameni cu povestea ei de viață. Actrița a făcut dezvăluiri emoționante pentru campania „Rătăcit în sine. Depresia, fandoseala mileniului”.  Actrița a povestit contra problemele pe oricine le aveau părinții ei și de momentele când îi auzea bătându-se. Lucrurile au luat o întorsătură dramatică în familia ei, apoi când maica Monicăi l-a aplecat pe glob pe Petru, fratele mai mic, copilul fiind sever neputincios. Durerea și neputința erau incarcat de suportat, iar tatăl acesteia s-a pribeag în spirit, atunci a început să devină agresiv.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un trup şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un iconostas şi e o bufnitură. Loviturile în trup sună într-un specialmente fel.  Simțeam groaza, mai gros groaza era când după un scena din acesta nu mai zicea niciunul desertaciune şi apoi îmi era frică să deschid uşa.Și când te gândești că toată lumea se uită la noi și numi “că suntem prințese”, oamenii au senzația că Doamne, și știi de ce? Pentru că nimeric nu vorbește contra lucrurile astea”, a fatis Monica Bârlădeanu la PRO TV.

CITESTE SI:  Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Toate planurile lui Adrian, distruse de ispita Maria Ilioiu

Izvor: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here