Motivul pentru care oamenii dintr-un oraș american au sărbătorit Crăciunul în luna mai

0
35

Pentru o fetiță de cinci ani dintr-un orăşel american, Crăciunul a venit mai devreme.

Copila a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt preferatele ei, localnicii au recreat pe străzi atmosfera de basm specifică acelei perioade.

Totul pentru a o vedea pe micuță zâmbind. Cu o săptămână în urmă, oamenii au sărbătorit Halloween-ul – tot de dragul ei.

O copilă de numai cinci ani duce o luptă nedreapta cu o boală cruntă. Dar pentru a-i însenina zilele rămase, întreaga comunitate s-a implicat. Cum Crăciunul este sărbătoarea ei preferată, localnicii au scos globurile, luminiţele şi brazii şi au decorat întregul oraş. Ştiu că atmosfera este pe placul fetiţei, iar pe străzi răsună colinde.

„Ila iubeşte Crăciunul. Îi place să primească cadouri, îi plac decoraţiile frumoase şi brazii. Faptul că oamenii s-au unit a făcut, sincer vă spun, ca totul să fie mai uşor pentru noi”, spune mama fete.

În urmă cu doi ani, micutza a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la creier. Starea ei de sănătate s-a agravat, iar părinţii se tem că sunt ultimele săptămâni petrecute cu ea. Vecinii sunt alături de familie şi, în urmă cu o săptămână, au sărbătorit şi Halloweenul, care are loc în mod obişnuit la sfârşitul lunii octombrie.

CITESTE SI:  Turcia. Mii de persoane l-au salutat pe noul primar al Istanbului, la preluarea funcţiei

„O fetiţă micuţă, lupta ei cu boala, familia ei… au emoţionat atâţia oameni”, spun vecinii.

Alături de fetița şi de familia ei sunt şi zeci de oameni din toată lumea, care au trimis cadouri şi dulciuri pentru petrecerea de Crăciun a copilei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here