Nume nou la Radio Guerrilla. Gojira spune „Binili învinge”

0
14
Nume nou la Radio Guerrilla. Gojira spune „Binili învinge”


Echipa Guerrilla se mărește. Gojira (George Andreescu) se alătură Radio Guerrilla, unde va realiza emisiunea Binili învinge, de luni până vineri, pe intervalul 14.00 – 16.00 (cu excepția zilei de marți, când este emisiunea Metope a lui Theodor Paleologu).  

Gojira preia cârma emisiunii, din 2 septembrie, când postul va trece la grila de toamnă. „Binili învinge” a fost prezentată de Alexandru Anghel până în primăvara acestui an, până când a plecat la Smart FM. 

„Luni, 2 septembrie, cand ne intoarcem din Starea de Briza, nu o s-o facem cu mana goala, Radio Guerrilla primindu-l cu bratele deschise in mijlocul grilei pe Gojira, talentat fiu al Tandareiului, talentat DJ, talentat om de televiziune, talentat om de radio sau invers.

Gojira, alintat de prieteni Gicu, absolvent de medicina de felul lui, va realiza emisiunea “Binili Invinge!”, difuzara luni-vineri in intervalul 14:00-16:00, mai putin marti cand se opreste pentru a asculta impreuna cu noi Metope, emisiunea lui Theodor Paleologu”, anunță reprezentanții Guerrilla. 

CITESTE SI:  Primele cifre din centrele de comandă PSD și PNL, la jumătatea votului (surse)

Gojira:

„In principiu, vin sa fac o emisiune care sa cam sparga caramizi cu capul. Eu, de fel, sunt mai punkist, si fix asta o sa se simta si pe radio. Discutand cu Dobro, mi-am dat seama ca o sa am un grad de libertate total si ma pot transpune in FM aproape in intregime.

E posibil sa deranjeze, e posibil sa nu sune tocmai a radio ce-o sa se-ntample zilnic in emisiunea mea, dar, clar o sa ne distram. De asemenea, voi fi cat mai aproape de Nic Cocarlea. Extrem de aproape…de Nic…Mmm, Cocarlea…” Bafta ii dorim! A, si mai avem vesti. Revenim

Autor: Iulia Bunea
iulia.buneapaginademedia.ro
Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here