Oraș sfințit cu agheasmă din elicopter. Episcop: „Să vedem dacă putem exorciza demonii”

0
31

Un episcop catolic plănuiește să împrăștie de la înălțime apă sfințită peste credincioșii din orașul-port Buenaventura, Columbia, pentru a-i „scăpa de diavol.”

Rubén Darío Jaramillo Montoya, episcopul din Buenaventura, va folosi un elicopter al elicopter al forțelor navale pentru a sfinți orașul-port de la înălțime în 14 iulie.

„Vrem să ne plimbăm prin Buenaventura cu elicopterul și să dăm cu apă sfințită peste oraș. Să vedem dacă putem exorciza toți demonii care ne distrug portul, pentru că binecuvântarea lui Dumnezeu vine și ne scapă de toate răutățile din stradă”, a spus Montoya la un post local de radio, conform Newsweek.

Buenaventura, cel mai aglomerat port din Columbia, a fost afectat grav de grupările paramilitare care răpesc, agresează și torturează localnicii. Victimele sunt dezmembrate când încă sunt în viață, iar de multe ori bucăți din trupurile acestora apar pe țărm.

„Trebuie să scăpăm de rău, să vedem dacă putem readuce pacea pe care orașul a pierdut-o după atât de multe crime, fapte de corupție și trafic de droguri. Va fi o demonstrație publică pentru întreaga comunitate, prin care vom da cu apă sfințită să vedem dacă se opresc toate lucrurile rele și diavolul pleacă de aici”, a mai spus episcopul de 52 de ani.

CITESTE SI:  Un biciclist a fost accidentat mortal pe DN2 în Brăila, de un şofer care a intrat într-o depăşire fără să se asigure

În ultimii cinci ani, rezidenții orașului-port au început să se opună grupărilor care produc violențe, colaborând cu organizațiile internaționale pentru drepturile omului ca să construiască locuințe mai bune, să sporească prezența poliției și să creeze o „zonă umanitară” în care nu se produc violențe armate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here