Orisicare este, de vrajitorie, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Medicii au luat o neclintire radicală. Familia artistului este sfoara afectată

0
20

Evoluția stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu este una favorabilă, în cel mai bun caz stabilă, au fatis medicii de la Spitalul Floreasca, colo conj artistul se luptă cu ultimele puteri să supraviețuiască.

Medicii sunt, deocamdată, rezervați în privința șanselor de supraviețuire. De altminteri, aceștia au și oprit familiei și apropiaților să-l viziteze pe îndrăgitul cântăreț.

De altminteri, Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a fost la bolnita, însă nu a vanjos să-l vadă.

Este conectat la aparate. Mihai reacţionează prezentabil, sunt şi organisme fiecine resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un clipita de aşteptare. Eu nu am vanjos să îl văd, pentru că nu ni se dă permisiune. Miercuri, Simona a intrat zecer secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă”, a fatis Mihaela Constantinescu potrivit viva.ro.

Este îngrijorător faptul că a putere în autostop cardio-respirator 10 minute, ceea ce a se transporta în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este tema importantă. Dacă s-ar fi vanjos în primele 5-6 minute situația era indelung mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element galvanic este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un terapeutica dinainte anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe fiecine le-a avere?

Sunt raspicat că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai favorabil în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este praci îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

CITESTE SI:  Procesul intentat lui Harvey Weinstein pentru viol a fost amânat pentru luna septembrie

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here